MEGA-doc is een vaste partner van Allocloud, een Belgisch bedrijf met meer dan 10jaar ervaring in de Cloud-VOIP telefonie. Wij zijn tevreden om onze klanten vandaag deze professionele vaste & mobiele telefoniediensten te kunnen aanbieden. Dit is een belangrijke stap richting de digitalisering van uw onderneming! En daarnaast nog eens goedkoper dan bellen via het traditionele network.

Overzicht van Cloud-telefonie

Het vervangt uw traditionele telefooncentrale en telefoonlijnen door een virtuele telefooncentrale in de Cloud. Cloud telefonie laat u toe om uw oproepen via internet te laten verlopen in plaats van de traditionele telefoonlijnen, dit biedt u naast grote besparingen tal van gebruiksvriendelijke voordelen

Omdat we uw telefonieplatform verplaatsen naar de cloud, kunnen wij vaste en mobiele telefonie aanbieden op het toestel van uw keuze (vaste lijn, smartphone, tablet, of pc), waar u ook bent (op kantoor, thuis of onderweg) en wanneer u maar wilt (open of gesloten).

MEGA-doc zet de volledige configuratie op punt voor uw ondernemding.

1. Bespaar tot 80%

1. Bespaar tot 80%

Met VoIP-telefonie zijn er geen grote investeringen nodig. U kunt van deze dienst gebruikmaken zonder ISDN-abonnements- of onderhoudskosten. Wij bieden een flexibel model aan waarbij u enkel betaalt voor wat u gebruikt.

2. Verhoog uw productiviteit

Deze telefoondienst omvat ook uitgebreide telefonie-functies zoals oproepdoorschakeling, een interactief inbox-menu, etc. Integraties zoals Odoo, Exact, Brio, Whise, Office 365, Teamleader en een groot aantal CRM- en ERP-systemen vereenvoudigen uw dagelijkse taken aanzienlijk. Uw platformen werken niet meer naast elkaar maar gaan met elkaar communiceren.